Rosalin

Rosalin er ca 3 år, hun er ei veldig kosete, sosial og leken jente. Hun kommer gjerne løpende og møter deg når du kommer hjem, med mindre det er midt i luren hennes. Gjester kommer hun også gjerne og hilser på, men om det er mange på en gang kan det hende at hun må observere de litt på avstand før hun finner ut at det er trygt å komme frem og hilse. Rosalin er veldig glad i kos og oppmerksomhet, og vil gjerne holde seg i nærheten av deg. Om hun ikke får nok oppmerksomhet sier hun tydelig i fra og mjauer. På natten ligger hun gjerne i nærheten av deg, men ikke i sengen din. På morgenen når lyset skrus på hopper hun gjerne opp i sengen for å si god morgen.

Hun er renslig og bruker kassen. Hun kan klore litt på møbler, men om hun har tilgang på et kloremøbel bruker hun gjerne dette i stede. Hun er aktiv og elsker å leke, men leker helst med seg selv – mennesker vil hun helst bare kose med. Hun kommer ikke og legger seg på fanget ditt, men ligger gjerne helt inntil deg på sofaen for å få kos.

Rosalin kan være veldig engstelig for lyder og brå bevegelser, men har roet seg veldig ned etter hvert i fosterhjemmet. Støvsugeren og kjøkkenvifta er fortsatt skummelt, men hun kommer raskt frem igjen når de er skrudd av. Hun liker ikke å bli løftet opp og holdt, men det går greit å løfte henne for å f.eks. få henne inn i buret.

Rosalin gikk lenge hjemløs på en campingplass på Roa, da hun begynte å bli stor rundt magen var det noen som skjønte at hun raskt måtte tas inn slik at hun slapp å føde barna ute. Hun fødte 3 små nøster dagen etter at hun ble fanget inn. Alle barna har fått nye hjem. Rosalin var svært sky når hun kom inn, men finner tok godt vare på henne og hun var blitt veldig trygg når hun kom til oss, men var fortsatt en noe engstelig katt. Nå er hun blitt en veldig trygg og sosial katt og veldig klar for å få et permanent hjem hvor hun kan få være ute.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi Rosalin sitt for-alltid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Personvern og cookies