Rio

Jeg heter Rio og er en fantastisk vakker gutt. Jeg er som katter flest forfengelig, opptatt av utseende så jeg steller pelsen min til den skinner. Jeg elsker tobente, veldig sosial og pratsom i tillegg til leken. De firbente er jeg ikke så begeistret for, derfor fikk jeg ikke være på Hjelpesenteret lenger, de sa jeg lagde kvalm, bråkte og mobbet de som var svakere enn meg. Er det min skyld at de andre er så pysete da?

Jeg er et funn hvis du er på utkikk etter en katt som er både vakker, smart og liker action. Selvfølgelig kan jeg være rolig også men, det må ikke være kjedelig rundt meg for da blir jeg litt rampete. Da jeg var forkjølet og måtte ha medisin var jeg hjemme hos en av de frivillige, hun sa at jeg var den snilleste gutten å gi medisin. Hun likte meg nok godt for hun kom og satte seg for å kose med meg mange ganger om dagen.

Når jeg prater liker jeg at du svarer meg for jeg har mye på hjertet. Jeg ønsker meg et hjem uten andre dyr og med trygge utemuligheter. For å være ærlig begynner jeg å kjede meg innendørs og ettersom jeg må være inne i fire uker i nytt hjem, syns jeg det er på tide at noen adopterer meg. Nå ligger jeg i vinduskarmen og lengter ut.

Hvis du vil hilse på meg ta kontakt på tlf 23134545 (man-lør mellom kl 10-18) eller post@dooa.no.

Rio Røa

 

Personvern og cookies