Ricco

Ricco er en liten, eldre Border collie-gutt på 8 år som trenger å få sitt forever hjem. Som Border collier flest, så trenger Ricco en del stimuli i tillegg til turer, og han blir veldig fornøyd hvis man gjør noen søk, leker med ball og gjør noen lydighetsøvelser med ham 😊 Og så krever han mye kos 😉

Ricco har vært hos veterinær og tatt alle mulige prøver og røntgen, og han er overraskende frisk 🙈 Det eneste som ble funnet var en forkalkning i ryggen, men det mente veterinær at ikke vil gi noe problemer.

Ellers er Ricco en usikker sjel. Han knytter seg veldig til kvinner og vil nok trives best med en kvinnelig eier. De han knytter seg til får gjerne kose og ta på ham overalt uten noen store problemer, men når andre «fremmende» prøver på det samme, kan man se at han begynner å flekke tenner for deretter å knurre. Barn/ungdom er han ikke så begeistret for, og han kan fort gå inn og nappe og småbite dem.

Det perfekte hjem til Ricco hadde vært hos en enslig person som gjerne må bo litt landlig til. Og ettersom vi nå vet med 100% sikkerhet at han ”biter/nafser“ barn/ungdom, så er det helt utelukket at han han kan bo et sted hvor barn/ungdom bor eller oppholder seg.

Under trening kan man se at dersom han ikke lykkes, eller ikke forstår hva det er du vil at han skal gjøre, så blir han fort frustrert, og igjen viser han dette med å begynne å løfte på leppa.

Ricco viser ikke noe tegn til problemer når det kommer til passering av andre dyr, og han trives godt med å ha en kattepus inne 🙂

Send en e-post til post@dooa.no om du vil tilby Ricco et hjem.

Sist oppdatert: 17.10.2020

Personvern og cookies