Rasmus

Jeg kalles Rasmus på loffen. Bakgrunnen til navnet mitt er at jeg ble funnet sovende i høyet på låven. Jeg var veldig redd og sky, det tok flere uker før jeg turte at noen klappet meg. Nå har jeg bodd på et lite småbruk i skogen siden april med både hester, hunder og en gammel hunnkatt. Jeg er trygg på hestene og på hunden, men katten som bor der liker ikke andre katter, så hun ønsker veldig at jeg flytter så snart som mulig… Jeg forsøker å leke med henne, men hun ønsker ikke det.

Jeg er en aktiv katt som trives best ute, men liker også sofakos. Noen ganger når noen klapper meg kan jeg lekebite litt, noen lærte meg nok en gang da jeg var liten å leke med hender, men jeg lager ikke skader i huden, så det er helt vennligsinnet. Jeg liker egentlig å få kos, men magen min er hellig, så den vil ha for meg selv. Jeg er veldig leken og liker godt å jakte etter lekemus.

Jeg er renslig og går på kassen. Jeg prater veldig mye i ulike nyanser. Så jeg vil være til godt selskap. Jeg må innrømme at jeg har en adferd som ikke alle liker, og det er at jeg tigger ved bordet, men sånn blir det når jeg får godsaker derfra, og jeg spiser alt jeg får servert. Men da har du i hvert fall selskap under måltidene.

Jeg vil nok best trives på landet da jeg liker godt å være ute. Jeg blir nervøs av mange mennesker, og særlig menn er jeg litt redd. Jeg har ikke møtt mange barn, men brå bevegelser og støy er jeg redd. Så vil sette pris på om jeg kan få komme til et rolig hjem uten små barn.

Håper det er noen snille mennesker som vil gi meg et for-alltid-hjem.

Ta i så fall kontakt på katt@dooa.no Jeg venter spent!

Personvern og cookies