Pinto

Hei! Mitt navn er Pinto og antas å være født i 2018. Jeg søkte ly oppunder taket på veranda hos noen snille mennesker som skjønte at jeg var i nød. Det var lenge siden jeg hadde fri tilgang på mat, så sulten gnagde og jeg var ganske så avmagret og hadde for lite krefter til å holde kroppen oppe. Siden det var så lenge siden jeg hadde et hjem var jeg blitt usikker på mennesker og turte ikke å komme helt nær de. Menneskene satte opp felle om noe som fristet så mye at jeg gikk raskt inn i fella. Skal si jeg skvatt når det smalt bak meg. Nå har jeg vært i fosterhjem i 6 uker og har fått tilbake tilliten til mennesker igjen.

Jeg er en litt sjenert, men nysgjerrig liten pus som liker å være med på det som skjer og følger deg gjerne rundt omkring. Blir gjerne kost med mens jeg ligger på gulvet. Leking er det beste jeg vet, helst med en sånn spennende laserpenn eller lekemus! Om du har stor uteplass vil jeg gjerne leke og boltre meg utendørs! Nye mennesker er fortsatt litt skummelt, og jeg tror jeg vil trives best med i liten rolig familie med enten bare voksne eller med eldre barn. Jeg kan nok sikkert passe inn i et hjem med en annen snill katt.

Mitt drømmehjem er hos en snill og rolig kjærlig familie som bor på et sted hvor jeg kan få være både ute og inne som bor på et sted som ikke er nærheten av en trafikkert bilvei.

Jeg syntes det var for skummelt å være på Hjelpesenteret med så mange katter og ukjente mennesker, så jeg er nå i fosterhjem som bor på Sandaker i Oslo.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem og vil hilse på meg, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies