Perle

Vil noen ta til seg denne sjeldne Perlen? ️

Hei! Mitt navn er Perle, jeg er en flott voksen damepus på 9 år som er sosial og tillitsfull. Da familien min måtte flytte til leilighet og ikke lenger hadde utemuligheter, hadde de ikke samvittighet til å ta meg med og sperre meg inne siden jeg er så glad i å være ute. Nå søker jeg etter en ny familie, mitt drømmehjem er hos en rolig kattevant familie uten små barn, som bor i hus med hage hvor jeg vil ha gode og trygge utemuligheter.

Hver gang menneskene mine kommer hjem blir jeg veldig glad og møter jeg de i døra, prater og koser meg, seg. Jeg er veldig kosete, men helst vil jeg oppsøke det selv, da liker jeg å blir kost med hvor som helst, men ikke så glad i bli kost på magen da… Men om jeg blir oppsøkt for å bli kost med holder det med å få kost på hodet og fjeset.

Holder deg gjerne med selskap og kan ligge på fanget for selskap. Men ligger gjerne for meg selv og nyter stillheten når jeg skal slappe av.

Jeg liker å leke med tråd som jeg kan jakte og hoppe etter og fange. Stillestående vann i ei skål frister ikke, så jeg drømmer om å få en sånn fin vannfontene, for rennende vann er skikkelig stas!

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert. Jeg trenger trygge og gode utemuligheter, har du dette og du tror jeg kan passe inn hos deg, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies