Perle

Hei! Mitt navn er Perle, jeg er en flott voksen damepus født i 2011 som er veldig tillitsfull, sosial og kosete. Dessverre måtte familien min flytte til et sted uten utemuligheter, de hadde ikke samvittighet til å sperre meg inne siden jeg er så glad i å være ute. Nå søker jeg etter en ny familie, mitt drømmehjem er hos en rolig kattevant familie uten barn, som bor i hus med hage hvor jeg vil ha gode og trygge utemuligheter.

Jeg er veldig sosial og glad i mennesker, så når menneskene har vært borte noen timer blir jeg veldig glad når de kommer hjem, da møter jeg de i døren med prater og kos. Jeg er veldig kosete og kommer gjerne og legger meg på fanget for å få kos og selskap, men kan også gjerne ligge for meg selv og nyte stillheten når jeg skal slappe av. Jeg kan koses overalt, også på magen, men ikke alltid jeg liker å bli kost med lenge, og en sjelden gang er jeg ikke i kosehumør, da sier jeg klart i fra at jeg har fått nok ved å legge på ørene eller rygge litt unna, og da er det lurt å la meg være i fred, ellers kan jeg risikere å måtte si i fra med et lite glefs.

Jeg synes det er veldig koselig med besøk og vil gjerne bort for å hilse på og få kos med en gang. Jeg er ikke særlig lettskremt eller skvetten av meg, nyttårsrakettene suste utenfor, mens jeg var inne og tok det med knusende ro, men støvsugeren, den holder jeg meg unna!

Jeg er veldig høflig, og maser ikke, og går heller ikke på bord eller kjøkkenbenken. Jeg er ikke så veldig leken, men synes det er gøy med en tråd jeg kan jakte på, men jeg vet det er masse gøy ute å jakte på, så håper snart noen vil adoptere meg slik at jeg kan få være ute i det fri.

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert. Jeg trenger trygge og gode utemuligheter, har du dette og du tror jeg kan passe inn hos deg, ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 07.02.2021

Personvern og cookies