Pelle

Hei, jeg heter Pelle og er født i 2015!

Jeg er en avslappet, sosial kosekatt. Jeg ser etter mitt for-alltid-hjem hos en litt rolig familie med enten litt store barn eller de uten barn som bor på et sted hvor jeg kan få løpe fritt og utforske nærområdet uten å stå i fare for å bli påkjørt.

Jeg er en ordentlig kosekatt og venter alltid ved døren når du kommer hjem. Når det er tid for sofaen, så ligger jeg gjerne i armkroken. Jeg elsker kos overalt, også på magen. Jeg sier heller ikke nei til å bli løftet, for litt ekstra kos. Om jeg får lov, så sover jeg gjerne i fotenden på sengen om natten også.

Jeg er ikke så kravstor og min favoritt ting er papp! Om mulig, så sover jeg gjerne på et ark eller i en pappeske. Det er veldig gøy om dere vil leke med meg, hvis ikke så leker jeg gjerne alene også. Jeg er veldig snill, så jeg verken biter eller klorer under lek eller på møbler.

Jeg må si at jeg er veldig flink til å sitte i bur, men litt lyd lager jeg når vi kjører bil. Hvis det skjer litt mye hjemme, så gjemmer meg litt til kysten er klar. Men jeg syntes det er koselig med besøk, og benytter muligheten for litt ekstra kos.

Pelle er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner.

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter og tror Pelle kan være deres nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies