Pasha

Hei! Jeg heter Pasha og er en snill, kosete og leken katt som er født i september 2019. Jeg ble adoptert sammen med en annen katt av en familie i mai, her fikk jeg navnet Max. Dessverre gikk jeg med tiden dårlig overens med den andre katten, men var nok bare dårlig kjemi mellom oss for jeg kommer overens med de fleste kattene på her på Hjelpesenteret.

Mitt drømmehjem er hos en kattevant familie med enten store barn eller uten barn som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan springe fritt i uten å stå i fare for å bli påkjørt nære hjemmet mitt. Det beste jeg vet er å være ute i naturen i all slags vær til alle døgnets tider. Jeg er en ekspert på å bruke katteluke og er vandt til å komme og gå som jeg vil.

Jeg håper noen der ute kan gi meg det hjemmet jeg ønsker om ikke så lenge, jeg kjeder meg litt på Hjelpesenteret siden det ikke skjer så mye her.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert.Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no.

Sist endret: 07.12.2020

Personvern og cookies