Noras Naomi

Noras Naomi er navnet mitt og jeg trenger et nytt hjem. Jeg var så heldig å bli omplassert men, de hadde hunder som skremte vettet av meg så der kunne jeg ikke bli. Jeg er en trivelig jente, liten (2 kg) og blir ikke større, sosial, kosete, leken og liker å være der du er.

Jeg elsker voksne hannkatter så jeg ønsker meg et hjem med en snill kastrert hannkatt. Jeg har langt hår og det må gres daglig så det ikke blir flokete, jeg er hårsår så du må være forsiktig. Ellers trenger jeg et hjem uten små barn som jeg syns er skumle, ikke hunder og helst ikke mer enn en katt for jeg vil ha mye oppmerksomhet. Du må være snill og love at du vil ta vare på meg så lenge jeg lever. Jeg hadde en tøff start på livet for halvannet år siden så jeg trenger stabilitet og kjærlig omsorg.

Det jeg kan tilby er fantastiske meg, en spretten morsom jente som er snill og byr på seg selv til mennesker og hannkatter. Glemte å nevne at jeg er veldig vakker, har smaragd grønne øyne og en blågrå pels. Jeg må selvsagt ha trygge utemuligheter. Hvis du er rette person for meg ta kontakt på tlf 23134545 (man-lør, 10-18)eller post@dooa.no.

Noras NaomiNorasNaomi

Personvern og cookies