Ninja og Sirius

Hei! Vi er Ninja og Sirius. Vi er to kjære venner som har nå bodd trygt og godt i et fosterhjem, og søker etter et mer permanent sted å bo sammen. Alt vi ber om er gode utemuligheter og at eventuelle barn er store, så de kan vise oss ro.

– Mitt navn er Ninja, og jeg er født i 2019.
Jeg kommer gjerne bort og lager lyder som signaliserer at jeg vil koses. Kan fort komme til å bruke en kvitrende måte å snakke på. Når jeg får kos er det godt å bli klødd på magen. I blant krabber jeg opp i sofaen, kanskje i fanget og gjerne helt opp på skulderen hvor jeg kan bare ligge og male lenge. 

Gjerne løft eller bær meg rundt, så lenge det ikke blir for lenge om gangen.

Når det kommer til å lek, så er jeg fleksibel. Jeg leker fint med meg selv om jeg har et leketøy. Å leke med mennesker er heller ikke noe problem. Jeg verken biter eller klorer under lek.

– Mitt navn er Sirius, og jeg er født i 2019.
Jeg liker best å bli klødd og kost med i forbindelse med lek. Deilig å få sove i sengen, også. Da vil du høre meg som maler. Jeg maler nemlig høyt, og svært ofte. Ofte lager jeg også litt lyd når jeg krever lek og oppmerksomhet.

Gjerne løft eller bær meg rundt, så lenge det ikke blir for lenge om gangen.

Jeg elsker å drikke i fra rennende vann! Lepjer vannet, og ser ofte nysgjerrig ned i sluket.

Apropos lek! Jeg er ekstremt opptatt av favorittleken min; en tøymus festet i en stang. Jeg går nærmest aldri lei av den. Å leke med mennesker er heller ikke noe problem. Jeg verken biter eller klorer under lek.

Ingen av oss er redd for bil. Det er ubehagelig, men vi roer oss i løp av kjøreturen. Ikke redd for støvsugeren heller, selv om den fanger oppmerksomheten. Ikke redd for fremmede – bare nysgjerrige.

Vi er begge kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,- per katt. Vi har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies