Neo

Heisann! Jeg er Neo – sånn som han fra Matrix!

De tror jeg er født ca. 2019. Jeg har like raske reflekser som han fra Matrix også. Men i motsetning til Keanu Reeves, så liker jeg futt og fart, og har mye energi!

Jeg ønsker meg et hjem med store barn og voksne. Har dere et hus med hage på et sted jeg ikke står i fare for å bli påkjørt? Jeg ble funnet i Nordmarka sammen med tre av kompisene mine. Det var kjipt å gå rundt der ute uten hjem og mat, så noen som var på hytta si tok oss med inn og sånn havnet jeg her hos DOOA.

Jeg er veldig sosial og vil veldig gjerne være med på det som skjer (spesielt hvis det involverer tråder og laser og sånt!), så jeg var veldig glad for at noen fant oss!

Jeg er fortsatt litt skvetten etter tiden i Nordmarka, så jeg liker ikke så godt å bli løfta, voldsomme bevegelser eller støvsugere. Jeg ønsker meg også et hjem uten hund. Utover dette, så elsker jeg at det skjer mye og er også kjempeglad i kos (også på fanget). Jeg sover gjerne i senga med deg hvis jeg får lov. Du kan godt få kose meg på magen om du vil også :hearts:

Bor du i hus med trygge utemuligheter slik at jeg kan rase rundt og så komme inn for å kose med deg?  Ta kontakt med DOOA på katt@dooa.no! Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på 1200,-

Personvern og cookies