Nemi

Hei der, jeg heter Nemi!

Jeg er en voksen kattedame født i 2010. Jeg er en forsiktig sjel som liker å studere deg på litt avstand først, men når vi er blitt venner vil jeg veldig gjerne ha kos!

Jeg ser etter et rolig hjem, og om du har store barn må de forstå at mine grenser skal respekteres. Ikke at jeg er stri og vanskelig, jeg vet bare veldig godt hva jeg liker og ikke liker.

Jeg trenger vel nesten ikke nevne at jeg ønsker meg gode, trygge utemuligheter, det er jo opplagt! Jeg er glad i å leke med fiskestang og å bli kost på hodet, men magen min er det ikke lov å klø på.

Jeg kan godt legge meg til rette i fanget ditt, da elter jeg deg litt først for å finne ut hvor det er best å ligge. Vinduskarmen liker jeg godt, der kan jeg følge med det som skjer både inne i huset og utenfor. Jeg gleder meg til å komme ut, det skal bli godt å kjenne gress under potene og vinden i (den korte) pelsen.

Jeg klorer ikke på møbler. Fosterhjemmet sier at jeg er en rolig, kosete katt. Jeg er godt oppdratt og liker å få vann servert i glass..

Jeg er ikke fan av løfting og bur, men bilturer går fint! Så om du liker hytteturer kan vi fort bli venner! Hun er chippet, kastrert og vaksinert. Nemi trenger trygge utemuligheter. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-. Tror du at Nemi kan være den rette for deg, og at du kan gi henne det hjemmet hun trenger, ta kontakt på katt@dooa.no.

Personvern og cookies