Nate og Niko

Hei, vi er brødrene Nate og Niko og er født i juli 2020!

Vi ble funnet i høst sammen med mammaen vår i en forlatt hytte i Nordmarka. Vi hadde aldri sett mennesker før, så de stolte vi ikke på, så han som fant oss måtte fange oss i felle. Nå har vi fått tillit til mennesker og er klare for nye eventyr i et for-alltid-hjem. Vi trenger nok litt tid i nytt hjem, men med litt tilvenning, tid og tålmodighet vil vi fortsette den fine utviklingen vi har hatt til nå.

Vi er veldig glade i hverandre og ønsker oss derfor et hjem sammen. Vi er sosiale, kosete og lekne, Nico er veldig trygg, Nate er fortsatt litt skvetten og trenger litt tid, så vi trenger å komme til en rolig kattevant familie, gjerne med noen litt store barn som kan leke med oss, men en familie uten barn går også fint.

Drømmehjemmet er på et sted med gode og trygge utemuligheter, et sted vi kan få være ute og leke blant gress og busker uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet vårt.

PS! Vi må vente til vi fyller 1 år før vi slippes ut, ellers kan vi rote oss bort.

Vi bruker mye av dagen på å lekesloss, og når vi hviler ligger vi gjerne ved siden av hverandre og koser. Finner du den ene, er den andre som oftest i nærheten.

Jeg, Nate, trives å være i nærheten av menneskene mine. Når du setter deg ned på gulvet og er på mitt nivå kan vi kose, på en armlengdes avstand helst. Jeg har i det siste forstått at sofaen er både trygg og behagelig å sove i, så jeg gjør mange fremskritt. Per nå er jeg litt skvetten, men jeg lærer at det meste jo er trygt og at det nok går bra. Jeg er en mesterjeger, gir ikke opp før jeg har fanget byttet, da spankulerer jeg stolt av gårde med det. Jeg prater litt forsiktig med deg, men da tror ofte Nico at jeg erter ham og angriper meg?

Jeg, Niko, er trygg, sosial og kosete, legger meg gjerne i fanget ditt for å få kos. Du kan kose med hele meg – noen ganger blir jeg så henført at jeg sikler! Jeg liker å følge med på det som skjer, er gjerne med deg på hjemmekontoret eller så ligger jeg i vinduskarmen og sjekker utelivet. Jeg liker å leke, men er litt «tung i rompa» så tar litt tid før jeg kommer i gang. Jeg liker bedre å hoppe høyt å jakte enn å løpe som Nate. Jeg liker å passe på at broren min har det bra.

Hvis du har gode og trygge utemuligheter samt tror at du kan gi Niko og Nate drømmehjemmet deres, ta kontakt på katt@dooa.no

Nico og Nate er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Sist endret 09.05.2021

Personvern og cookies