Nala

Trykk på bildet for å se mer!

Hei! Jeg heter Nala og antas å være født i 2019!

Jeg er en skjønn, ung dame som er veldig glad i lek og kos. Jeg ser etter mitt for-alltid-hjem hos en familie med gode utemuligheter som jeg kan utforske etter hvert.

Jeg er en forsiktig, men nysgjerrig, ung dame som er glad i å leke både på egenhånd og sammen med menneske-vennene mine. Jeg er ikke så kravstor, så jeg har det veldig gøy med enkle papirbiter eller en liten ball. Jeg har et godt jaktinstinkt og er en god jeger på sokker, har jeg fanget en som kommer jeg å viser den frem.

Favorittplassen min i stuen er i godstolen, eller en enkel pappeske om det står fremme.

Når mennesker kommer for å hilse på meg hilser jeg de med noen fine mjau. Jeg er veldig kosete og kan bli litt ivrig og kosebite litt, ikke hardt da, for det er jo bare kos. Kos i og rundt ansiktet er aller best. Om natten får du være i fred da jeg gjerne sover i godstolen min på stuen.

Jeg er en sosial katt, som kjapt varmer meg til nye mennesker. Men når det blir litt mye, så trekker jeg meg litt tilbake. Jeg kan være litt skvetten og er ikke så glad i bråk, så jeg holder meg unna badet, støvsugeren og bråk på kjøkkenet.

Som den fine unge damen jeg er, så klorer jeg ikke på møbler og jeg holder meg til klorestativet mitt. Jeg er veldig flink til å sitte i bur og går gjerne inn selv, men jeg kan prate litt under selve kjøringen da jeg kan bli litt engstelig.

Da jeg er såpass snill, så vil det gå fint å bo med barn. Men helst litt større barn, da jeg ikke er så glad i høye lyder og bråk.

Nala er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Kan du tilby trygge og gode utemuligheter og tror Nala kan være deres nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies