Mustang

Hallo, jeg heter Mustang😺

Jeg er en voksen hannkatt, født i 2009, som liker å ha det rolig og fredelig. Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da eieren min brått døde😿

Jeg har vært innekatt, men nå vil jeg ut i verden og bli kjent med alt jeg tidligere bare har sett fra vinduet. Jeg ønsker meg et kattevant hjem uten andre katter eller barn! Jeg er litt skvetten og vil derfor trives best sammen med rolige voksne.

Jeg liker godt at du koser med meg, da får jeg din fulle oppmerksomhet. Jeg ligger gjerne på magen din mens du koser hodet mitt. Å sitte på skulderen din og følge med på hva du holder på med er interessant.

Å leke jeger er gøy, noen ganger jager jeg hender, det er visst ikke så populært. Jeg er en voksen hannkatt med rutiner og vaner (noen vil påstå at jeg har uvaner) fra mitt forrige hjem, men vi blir helt sikkert enige om hvordan vi skal ha det sammen! Hva gjelder vaner du kanskje ikke vil like, kan jeg innrømme at jeg liker å klore på tepper.

Jeg sover helst i min egen seng på gulvet, men jeg kan av og til sove i din. Du kan løfte og holde meg, jeg gir klar beskjed når det er nok. Å være i bur liker jeg ikke i det hele tatt.

Mustang er en avslappet katt med stor glede av samvær og kos. Mustang ønsker seg et for-alltid hjem hos et voksent, kanskje to, kattevante mennesker. Han gleder seg til å utforske friluftslivet et sted hvor han ikke står i fare for å bli påkjørt!
Ser du etter en voksen, rolig katt som trives som eneste katt, er kanskje Mustang katten for deg 🐾
Mustang er frisk, kastrert, vaksinert og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Ta kontakt på katt@dooa.no ✉️

Sist endret 28.02.2021

Personvern og cookies