Misako & Sita

Misako og Sita som begge er født i juli 2020, kommer fra hver sin koloni, men har funnet hverandre etter at de kom på Hjelpesenteret. Dette er to unike puser som er blitt sosialisert, fra å være skye og livredde mennesker til nå å være ekstremt, sosiale og kosete og helt avhengig av mennesker. De passer fint inn hos de fleste familier, men de er litt forsiktige slik at om det er barn i familien bør det være rolige ikke altfor små barn.

De begge er veldig lekne, når de ikke leker er de to skikkelige kosepuser. De rett og slett elsker mennesker og elsker nærkontakt, ligge på fanget eller i halsgropen din er helt topp.

De har nå vært på Hjelpesenteret et par uker, på denne tiden har de funnet hverandre og er blitt veldig glade i hverandre. Vi ønsker derfor at de skal få nytt hjem sammen.

Misako og Sita er to veldig aktive katter og trenger derfor gode utemuligheter som de kan få gleden av når de er blitt 1 år. Bor du på et sted med gode og trygge utemuligheter og ønsker deg disse søtnosene som deres familiemedlem så ta kontakt med oss på katt@dooa.no.

Misako: Hei der! Jeg heter Misako og ble født på en låve en gang i juli 2020, der bodde jeg sammen med noen flere andre katter. Jeg liker å leke og har mye energi, matmor sier at jeg er som en tornado innimellom. Jeg jakter på de små lekene mine og banker dem opp. Halen min jakter jeg også på, den er jo overalt! I sengen, på sofaen – selv på gulvet følger den med! Jeg er flink til å klatre opp til toppen av klorestolpen, der setter jeg meg og ser utover kongeriket mitt. Når vi leker med ball kommer jeg tilbake til deg med ballen når jeg har funnet den, slik at du kan kaste den igjen! Jeg liker å kose med deg, aller helst ligger jeg i halsgropen din, men jeg kan godt starte på fanget… jeg snakker ofte litt mens vi koser. Jeg sover i sengen din og liker at vi deler hodepute. Du trenger ikke vekkerklokke, jeg vekker deg i 6-7-tiden hver morgen. Jeg vil gjerne være med deg hele tiden, alt du gjør kan være spennende! På kjøkkenet lager du og spiser du mat – det må jeg sjekke, på badet gjør du også spennende ting så det følger jeg med på, lap-topen din er fin å jogge over. Når du beveger deg ut i gangen legger jeg meg foran døren og håper du skjønner at jeg vil at du skal bli hjemme! Å være alene er kjipt, så hvis noen er hjemme hele tiden blir jeg glad! Jeg tar det meste på strak pote, men sjekker ut nye mennesker og ting på litt avstand først. Å kjøre bil er greit, å ligge i bur er kjedelig! Støvsugeren har jeg ikke noe tillit til, men så snart den stopper er jeg like trygg. Jeg har vært i fosterhjem frem til for en måned siden, da flyttet jeg til Hjelpesenteret, her har jeg truffet andre kattunger, men for et par uker siden kom det en herlig jentepus, vi har blitt bestevenner. Så vi ønsker oss et nytt hjem sammen <3

Sita: Jeg og mine 3 søsken kommer fra en øy på Hvaler hvor vi var mange katter på et sted. Det var så utrolig nifst og annerledes å være i en leilighet med ukjente mennesker enn ute på øya, men etter noen dager så skjønte jeg at ting ikke var så skumle allikevel. Nå er jeg en veldig modig og nysgjerrig kattejente. Jeg vil gjerne sprette rundt på gulvet med alt mulig! Jeg er ikke kresen. Kork! Kosedyr! Baller! Andre kattepuser! Alt er flott! Klatring er en annen favoritt, så jeg bruker klorestativet mitt masse (selv om jeg fortsatt noen ganger glemmer meg og klatrer litt på møblene). Jeg vil gjerne bo med mennesker som vil leke og kose masse med meg for jeg har masse energi i meg! Og kos! Hvis det skjer litt av hvert i huset, så er det bare gøy jeg kan være med på! Jeg har vært i fosterhjem frem til for et par uker siden, da flyttet jeg til Hjelpesenteret, her traff jeg en skikkelig herlig guttepus og vi har blitt bestevenner. Så vi ønsker oss et nytt hjem sammen <3

Våre katter er kastrert, vaksinert og id-merket med chip og øre-id, vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,- pr katt.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal derfor ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter skal holdes inne i 4 uker på nytt sted.

Sist endret: 18.03.2021

Personvern og cookies