Minnie

 

Hei! Jeg er Minnie! Nei, ikke Minnie Mus! Minnie Katt!

Jeg er antakelig født i 2017. Ønsker meg en kattevant familie, gjerne med litt store barn, som bor i hus med hage et sted jeg ikke står i fare for å bli påkjørt.

Jeg er glad i aktivitet og kos, og passer derfor sammen med noen som har tid til å gi meg mye av begge deler. Jeg vil gjerne være med på alt som skjer! Leker som har lukt og fjær er favoritten. Da går det hardt for seg og noen av dem har ikke overlevd mer enn et par uker.

Jeg bare elsker å leke altså, så noen ganger kan jeg bli overivrig og da bør du passe på tennene mine slik at jeg ikke tygger på deg ved et uhell. Jeg sier ifra hvis det er noe jeg ikke vil også, altså. Jeg kan klore på sofaen når jeg ligger på gulvet og strekker meg oppover, så å få være ute hvor jeg kan klore fra meg tror jeg er best for alle parter.

Jeg liker aktivisering, så vi kan godt øve på ting som du vil lære meg. Snacks er god motivasjon og myk snacks er det beste! Selv om det jo går greit, så synes jeg det er kjedelig å være inne i bur, spesielt når vi kjører bil. Da mjauer jeg en del. Hvem liker å sitte stille sånn over lang tid liksom? Kommer støvsugeren ut, så vil jeg også helst være i et annet rom.

I tillegg til aktivitet, så elsker jeg også kos. Noen ganger kan jeg til og med ligge i fanget, krølle meg sammen og sovne. Jeg har fin og myk pels som må gres innimellom, men ellers er det lite pelsstell. Jeg synes også at det går helt fint å bli løftet og båret. Hvis du er på hjemmekontor, så kan jeg også bli brukt som ekstravarmer om jeg finner det for godt!

Jeg liker variasjon om natta og velger noen dager å ligge i senga og noen dager å ligge andre steder. Har dere hus med hage der jeg ikke står i fare for å bli påkjørt?

Skriv til meg på katt@dooa.no. Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er 1200,-

Sist oppdatert 21.04.2021

Personvern og cookies