Milli og Selje

Milli og Selje kom til oss da eier måtte flytte et sted det ikke var utemuligheter. De har vært sammen hele livet, så de omplasseres sammen.

Milli er ca 7 år gammel, hvit/champagnefarget og har ett blått og ett brunt/gult øye. Hun er en dame i «godt hold», og trenger å få oppmålt måltidene sine da hun har en tendens til å overspise. Men til tross for at hun kunne trenge litt slanking, så er hun veldig spenstig. Hun har tykk pels, og er veldig glad i å bli kammet med Furminatoren. Hun trives godt inne, men tar seg gjerne en tur ut på verandaen. Hun har også vært en habil musejeger på bakkenivå.
Hun er ikke så veldig begeistret for hunder, men er veldig tålmodig.
Hun er vandt til å bruke kattedo inne. Videre er hun veldig kosete, og ligger veldig gjerne på fanget.

Selje er ca 8 år gammel, og har tricolor-farget pels med sort bunn (sort skilpadde). Fordi hun ikke ble funnet av mennesker før hun var 3 måneder, er hun noe sky og forsiktig av seg. Men hun er mye bedre enn hun var, da jeg har jobbet veldig mye med henne. Da hun kom til meg, satt hun 2 mnd under sofaen, mens nå tør hun komme bort og kose. Og til og med ligge siden av mennesket sitt i sofaen. Hun trives veldig godt ute, og er en meget dyktig fuglejeger.

De passer til en rolig familien med enten store barn eller de uten barn.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi disse flotte jentene sitt for-alltid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Personvern og cookies