Milli og Selje

Hei! Mitt navn er Selje(mørk). Jeg og vennen min Milli ser etter et hjem som kan gi oss kos, et hus å få sove godt i og masse omsorg! Jeg er skikkelig glad i kos! Jeg kommer gjerne opp i sofaen med deg. Det hadde vært fint å få ligge tett inntil noen som passer på meg. Kanskje en som leker litt med meg? Milli og jeg koser og leker med hverandre noen ganger, men vi liker å sove hver for oss. Brå lyder og bevegelser gjør meg engstelig, så jeg er ikke så komfortabel med små barn. Men ellers er det bare å gi meg tid til å bli kjent med deg, så er jeg en veldig rolig pus!

Hei! Jeg er Milli(hvit). Jeg finner meg veldig fort til rette i et nytt hjem! Jeg krever ikke mye oppmerksomhet, og liker godt å være alene. Men jeg har skikkelig lyst til å møte deg ved døren når du kommer hjem. Når jeg vil ha kos, legger jeg meg noen ganger strakt utover gulvet så du kan få stryke meg på magen. Gjerne klø meg bak øret, også. Det er favorittstedene mine å bli kost! I motsetning til Selje så takler jeg brå lyder og bevegelser veldig fint! En støvsuger i rommet plager ikke meg så lett, bare ikke kom for nærme. Jeg har mine grenser. Jeg har heller ikke alltid lyst på kos, men jeg setter veldig pris på det når jeg først vil ha det.

Vi er to hunnkatter som er begge vaksinert, id-merket og kastrert. Kan to katter som oss få et for-alltid-hjem hos deg? I så fall venter vi på deg som kan gi oss trygge og gode utemuligheter. Bare ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies