Maximus

Hei, Jeg heter Maximus og er født på våren 2017. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem hvor jeg kan regjere alene. Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da jeg jaget de andre kattene jeg bodde med bort fra matfatet. Jeg er en grei kar ellers, jeg lover! Det er bare det at jeg gikk meg bort og ikke fant veien hjem, jeg var savnet i over to måneder. Da jeg endelig kom hjem igjen hadde jeg vært så sulten så lenge at jeg tenkte at all mat må spises nå! – av bare meg!

Ellers er jeg en katt som liker å ta det med ro. Jeg ønsker meg så veldig et for-alltid hjem hvor jeg kan være eneste pelskling. Jeg kan gjerne bo sammen med bare en person, eller flere. Rolige tenåringer kan jeg sikkert trives med, så lenge de forstår at jeg ikke liker så mye herjing. Jeg vil ikke bo sammen med andre katter eller hunder.

Ifølge fosterhjemmet er jeg en pikenes Jens; de mener jeg liker fostermor bedre enn jeg gjør fosterfar. Det som er sikkert er at jeg liker godt mindre besøk, store forsamlinger gjør meg utrygg og skvetten. Jeg liker å gjemme meg i huler og på trange plasser når livet blir for mye, jeg kommer frem igjen når ting roer seg. Jeg liker ikke høye lyder, støvsuger eller vann! Ikke liker jeg bur eller biltur heller. Jeg er veldig, veldig glad i å klore, klorebrett, sofa og tepper får gjennomgå når jeg er i det humøret, så flere klorebrett hjemme er nok en god idé  Jeg verken klorer eller biter når vi leker sammen. Jeg elsker kos! Magekos er digg, jeg liker best å ligge ved siden av deg i sofaen når vi koser. Om natten hender det at jeg vekker deg i håp om at du vil gi meg litt ekstra kos <3 Du kan gjerne løfte og bære meg, litt nærhet er aldri feil…

Maximus sliter fortsatt med mat etter å ha vært borte hjemmefra i to måneder, antakeligvis har han vært stengt inne et sted uten tilgang til mat en stund. Det er best at han får litt mat flere ganger om dagen, slik at han slipper å gå sulten, han kan finne på å gå løs på din mat hvis ikke han finner nok av sin…

Maximus er chippet, vaksinert og kastrert. Adopsjonsgebyret er på 1200,-

Tenker du at Maximus er akkurat rette katten for deg? Tror du at du kan gjøre Maximus godt? Kan du tilby ham gode utemuligheter, ro og trygghet – kontakt oss på katt@dooa.no.

Sist endret 28.02.2021

Personvern og cookies