Max

Hei. Mitt navn er Max og antas å være født i 2017. Jeg har bodd hos noen som ikke forsto at pelsen min måtte gres. En dag jeg og eier var på hytta og et vindu stod oppe så jeg mitt snitt til å ta en tur ut, men jeg fant ikke veien hjem. Dyrebeskyttelsen fikk tak i meg, men eier ville heller at jeg skulle omplasseres da hun ikke klarte å ta skikkelig vare på meg. Pelsen min var tovete og hard, så den måtte barberes vekk. Pelsen holder fortsatt på å gro ut. Jeg håper likevel noen snille mennesker kan se forbi den nakne kroppen min og gi meg et godt hjem.

Jeg ønsker meg et kjærlig hjem med gode utemuligheter hvor det ikke er mye støy, og hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Ønsker meg et hjem hvor jeg får være eneste katten, jeg liker å ha det litt rolig rundt meg, så passer nok best i en litt rolig familie med enten store barn eller de uten barn.

Jeg er en svært avslappet og rolig katt som tar ting kult, er litt som oksen Ferdinand. Bruker mye av dagen på å slappe av, og ofte på en fast plass. Når jeg først er aktiv tar jeg meg korte turer. Forlater kanskje min faste plass for å få meg litt kos på fanget ditt eller inntil deg, sover gjerne sammen med deg i sengen.

Jeg blir i noen situasjoner urolig når vi skiller lag. Begynner å mjaue veldig når jeg forstår at du skal legge deg og går i ring rundt deg. Holder meg sammen med deg helt til du legger oss og lukker døren til soverommet. Da mjauer jeg litt utenfor døren, men ikke la det uro deg. Jeg roer meg raskt! Lydigheten min er svært god, så gi meg beskjed hvis det ikke er greit.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no.

Sist endret: 30.10.2020

Personvern og cookies