Max og Marikken

Max og Marikken kom til oss i desember 2011. De ble dumpet i to skitne bur på en rasteplass langs E18 kort tid før jul sammen med fem barn (i to forskjellige kull). I januar nedkom Marikken med ennå seks barn, så totalt endte vi opp med 13 kaniner fra noen svært ansvarsløse eiere.

Max ble adskilt fra sin familie umiddelbart ved ankomst for kastrering og fikk bli gjenforent etter et par uke, det var stor glede! Max er en ordentlig bamse og veldig snill og flink pappa. Han er rolig, snill og kosete, men kan gjerne få litt lekekick han også, da dundrer han rundt i løpegården så fort den store kroppen tillater!

Marikken har vært en superflink mamma og tatt seg godt av de 11 barna hun da fikk i løpet av en periode på ca 4 mnd. Hun var relativt mager, hadde dårlig pels og lange klør når hun kom til oss, i tillegg var hun svært engstelig. Etter som tiden gikk ble hun bedre og bedre, og i dag er hun en lykkelig, sunn og frisk jente som fremdeles tar seg godt av sin familie. Mange av barna hennes er omplassert og vi ønsker at Marikken og Max skal få nytt hjem sammen også i fremtiden, de er veldig glade i hverandre.

Max og Marikken bor i dag i fosterhjem med stor og god plass, og de må få komme til et nytt hjem hvor de ikke blir plassert i tradisjonelle, små kaninbur, men gjerne får bo fritt inne sammen med sin menneskefamilie, evt ute med tilgang til både isolert bolig og stor og trygg luftegård. De er oppstallet på Sørum i Akershus, ta kontakt med oss på post@dooa.no dersom du tror du har det rette hjemmet for disse flinke og snille kaninene.

max3 max2 max og marikken2 marikken3

Personvern og cookies