Matteus

Mitt navn er Matteus (født i 2018). En dag forsvant familien min, i hjemmet mitt var det plutselig ukjente mennesker. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem med gode og trygge utemuligheter hos en rolig familie med enten store barn, eller uten barn. Jeg er vant til andre katter, men vet ikke hvordan jeg vil takle hund, men om den er rolig og snill så kanskje!

Jeg er alt du kan ønske i en liten katte-bestevenn! Jeg er en energisk type, livlig, kvikk, nysgjerrig og bare elsker å leke! Slapp av. Selv en liten tøffing som meg klarer å være hensynsfull med deg når vi leker. Jeg skal ikke klore eller bite.  Men jeg skal ikke late som jeg ikke kan bli redd … Jeg er litt var på og kan bli skremt av brå bevegelser og lyder. Støvsugeren sliter jeg litt med.

Jeg er veldig sosial. Følger menneskene mine rundt i huset, kommer ofte til dem for å kose, ligger gjerne i fanget og sovner sammen med dem når de ser på TV. Jeg er ganske selvsikker! Synes det er spennende når det kommer nye mennesker på besøk.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Har du gode, trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem? Ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies