Marikken

Hei 🙂 Mitt navn er Marikken født en kald vinterdag i januar 2019. Før jeg kom i fosterhjem gikk jeg hjemløs i Hobøl sammen med kattene Malin og Ida som jeg er svært glad i. Så kanskje vil du adoptere to puser? Da kan jeg anbefale «søsteren» min Ida. Jeg kan også ha en hundevenn som er vant med katt. Jeg er veldig nysgjerrig, elsker å utforske ting. Full av energi og drømmer om å komme til et hjem hvor jeg kan få lov å gå ut i naturen i trygge omgivelser.

Jeg er fortsatt ikke helt trygg, så jeg trenger å komme til noen som ønsker å gi meg tid og tålmodighet med å fortsette og gjøre meg tryggere
Akkurat nå bor jeg i Moss sammen med fostermor og 5 andre katter og 2 hunder. Jeg var veldig sky når jeg kom til fostermor, men nå har jeg blitt en kosejente selv om jeg kan være litt skeptisk til brå bevegelser håndterer jeg støvsugeren og de 2 hundene bra.

Jeg liker ikke å bli holdt, men med tiden til hjelp og en del trening tror fostermor at dette vil gå bra. Når jeg finner ut av det kommer jeg og legger meg på fanget for å få kos. Tror nok jeg vil trives best i et voksent hjem uten små barn hvor jeg kan få masse kjærlighet og oppmerksomhet. Blir en skikkelig kosekatt når redselen og skepsisen forsvinner.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-

Sist endret: 20.11.2020

Personvern og cookies