Marie

Verdens søteste Marie søker sitt nye hjem i Oslo og Akershus. Hun kom til oss i forbindelse med en alvorlig dyrevernsak, men hun håper nå på et stabilt og trygt hjem som vil ta vare på henne resten av livet. Marie er en skikkelig skøyer. Hun løper raskere enn lyset, graver mer effektivt enn en gravemaskin og sannelig tror vi hun har større matlyst enn en labrador også. Ikke minst flopper hun så elegant at man skulle tro hun har danset ballett hele livet. Marie har nok fått med seg litt mental bagasje etter et vondt liv, men stadig erfarer hun at livet kan være OK.

Å rulle i en nygravd grop, å spise godis, samt grave flotte huler er ting som Marie setter enormt stor pris på. Da kan man nesten høre henne fnise for seg selv. Marie trenger et hjem der hun kan få tid til å bare være Marie, og hun trenger sårt en (kastrert) kaninvenn. Menneskefamilien bør være noen som forstår at hun nok aldri vil bli den type kanin som sitter på fanget, men mennesker som kan glede seg over den enorme gleden denne kaninen føler over det å få lov å være kanin.

God plass og godt kosthold er viktig for alle kaniner og vi håper noen faller for denne fine jenta! Ta kontakt med oss på hege@dooa.no for en uforpliktende samtale da vel!

Personvern og cookies