Maria og Rufus

Maria og Rufus har bodd sammen hele livet, og ønsker seg nå et varig hjem sammen. Maria er nok den mest uttryksfulle av disse to. Hun er høyt og lavt hele tiden og sjekker ut forholdene. Hun er ordentlig spretten av seg og har masse energi. Rufus derimot er rake motsettningen. Han tar heller livet litt med ro, og han setter pris på å nyte late dager i solen. Da tipper han gjerne over på siden og lukker øynene i vellbehag. Som følge av et nok så bedagelig vesen og begrenset plass å bevege seg på der han kom fra så har Rufus i dag veldig lite muskler og er litt slapp i formen. Det er derfor viktig for Maria og Rufus at de får et hjem hvor de får rørt godt på seg og har god plass til å trimme på.

Begge kaninene er vant til å bli håndtert og setter veldig pris på oppmerksomhet og kos.
Det virker som om Maria tidligere har opplevd noe som har skremt henne litt, for hun kan reagere veldig på lyder eller situasjoner som kommer brått på.
Maria og Rufus ønsker seg derfor et litt rolig hjem uten små barn.

Maria og Rufus er oppstallet i fosterhjem med god plass på Sørum. Hvis du mener du kan gi disse to et godt og varig hjem, kan du ta kontakt med linn@dyrebeskyttelsen.no.

Personvern og cookies