Mango

Hei, mitt navn er Mango og antas å være født i 2014. Jeg er en rolig og litt forsiktig sosial katt som passer til en kattevant familie med enten store barn eller de uten barn. Mitt drømmehjem er hos en barnefamilie med hus og hage som bor på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Jeg går fint med andre katter også. I fosterhjemmet hilste jeg på en rolig og snill og hund, så jeg kan gjerne dele hjemmet mitt med det også.

Jeg elsker å få oppmerksomhet, ligger gjerne på fanget og for kos, magen er hellig, så den vil jeg ha i fred. Om du skulle glemme deg, minner jeg deg på det raskt, jeg liker kos, men noen ganger kan det bli for mye av det gode. Jeg er litt sjenert når det kommer nye mennesker, da gjemmer jeg meg. Men noe gjestene har satt seg ned og jeg føler det er trygt å komme frem, så kommer jeg smygende ut fra gjemmestedet mitt for å hilse på.

Jeg liker gjerne å ligge litt for meg selv i fred og ro, så jeg er ingen klengete katt. Men er jeg i skikkelig kosehumør kommer og legger meg på fanget når jeg vil kose. Når jeg først vil ha kos gir jeg klar beskjed og da må du bare gripe muligheten. Noen ganger kan det blir for mye med kos, da klarer ikke alltid og styre meg, så har en uvane å gi klare beskjed med et lite jafs når jeg er ferdig med kos.

Jeg kan være litt skvetten hvis det kommer høye lyder. Støvsugeren er jeg ikke noe glad i, den er skikkelig skummel så da rømmer jeg raskt til første og beste gjemmested. Møblene får du ha i fred så lenge jeg har en kloreplate.

Om du adopterer meg så ser jeg på det som min plikt å å holde deg med selskap og sover oppå laptop og tastatur for å passe på at du ikke jobbar altfor hardt! Jeg er kanskje ikke den mest kosete katten, men Jeg er lur nok til å hoppe opp på steder jeg ikke får lov når du ikke ser, men dessverre ikke lur nok til å fjerne pelssporet jeg etterlater meg.

I starten når jeg kom til fosterhjemmet, så syntes jeg det var litt skummelt, så første uken gjemte jeg meg under senga, men når jeg endelig skjønte at de bare ville gi meg mat og kos, kom jeg fram. Her har jeg har budd sammen med en annen katt som jeg tillot å jage meg rundt uten so mye som et fres. Liker å fange lekemus når de ligger rundt på golvet og minst venter det, men blir fort sjenert hvis andre ser på, spesielt andre katter som prøver å leike sammen med meg.

Jeg er kastrert chippet, fått en tøff tatovering «ID» og vaksiner. Adopsjonsgebyret er på kr 1000,-

Har du en plass i hjertet ditt (og oppå laptopen din) til en rar sjarmør som meg? Og har gode og trygge utemuligheter, så ta kontakt på katt@dooa.no

Sist endret: 20.11.2020

Personvern og cookies