Månestråle

De kaller meg Månestråle, jeg er en vakker jente med et stort hjerte. Da jeg kom til Hjelpesenteret var jeg en glad og aktiv katt, det er jeg ikke lenger for jeg føler meg bare trist. Jeg har vært her altfor lenge og trenger et godt hjem for meg selv. Vi har vært mange sorte katter samtidig og folk syns at vi er skumle så de vil ikke ha oss, sørgelig. Den ene katten etter den andre flytter, vi sorte blir igjen lengst.

Jeg har akkurat like godt gemytt, er like morsom, like kjælen som en hvit eller grå katt, fargen har liten betydning. Personligheten min er mild, jeg er snill, sosial og fornuftig, lager ikke bråk på noen måte. Jeg har resignert og derfor ligger jeg bare og sover når det kommer folk på besøk. De frivillige viser meg frem og forteller hvor fantastisk jeg er men, der og da orker jeg ikke å vise det.

Når jeg sover slipper jeg å tenke på hvor trist livet mitt er. Det eneste jeg ønsker meg er et hjem uten andre katter, med trygge gode utemuligheter og en familie som elsker meg, gir meg omsorg og kjærlighet. Jeg kan bidra med prating, kos, lek og være din fortrolige når du ikke har andre å snakke med. Jeg er snill med barn så jeg passer hos hvem som helst. Hvis du tror du er den rette for meg ta kontakt på tlf 23134545 (man-lør 10-18) eller post@dooa.no.

Månestråle ser ut av vinduetMånestråle ligger på klatrestativMånestråle i luftegården

Personvern og cookies