Luna og Nelly

 
Hei! Vi er Luna og Nelly – også kalt frøken sosial og frøken kosete! Jeg, Luna antas å være født i 2017. Nelly som er mitt bonusbarn er født i september 2020, vi er blitt uadskillige og ønsker oss et hjem sammen!
 
Vi ønsker oss et hjem hos en rolig familie med enten store barn eller de uten barn som bor på et sted hvor vi kan ha tilgang gode utemuligheter med grøntarealer og langt vekk fra trafikkert bilvei slik at vi kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet vårt.
 
Hei, Nelly heter jeg! Skulle du beskrevet meg med ett ord så hadde det vært KOSETE! Det går bare minutter fra et menneske kommer inn i rommet til jeg har lagt meg på fanget ditt. Der blir jeg ofte liggende lenge!
 
Nysgjerrig er jeg også. Jeg klatrer høyt og lavt (spesielt ofte høyt), på skuldre, osv. Det jeg er mest fascinert av er imidlertid kanskje vann, om du skal i dusjen, eller bare skru på vannkrana, så vil jeg se på. Til tross for dette, så hater jeg å faktisk bli våt, tihi.
 
Luna her! Jeg er en sort panter med skikkelig gule øyne. Også blir jeg kalt frøken sosial da. Går du rundt i huset, så følger jeg etter for å se hva som skjer. Får jeg til noe, så er det beste jeg vet en liten godbit.
 
Jeg er nok ikke riktig så kosete som Nelly (det er jo ikke mulig), men jeg hopper også opp ved siden av deg for min daglige dose med kos. Kos under haken eller fra nesen mot ørene gjør meg helt salig! Kjenner du meg godt, så kan du kanskje få kose magen min også!
 
Dog har vi ikke møtt hunder før og vet derfor ikke helt hva vi synes om de (bortsett fra den ene som gikk forbi ytterdøra som Luna knurret på) og støvsugere betraktes best på litt avstand, men vi er søtinger som begge gjerne sover i sengen sammen med deg, bruker klorebrettet vårt, kan løftes og vi går greit i bur og bil ♥️
 
Høres vi ut som to fine frøkner? Har du et hus et stykke vekk fra biler og slikt?
 
Ta kontakt med oss på katt@dooa.no! Vi er kastrert, chippet og vaksinert.
 
Adopsjonsgebyret er på kr. 1200,- per katt
Personvern og cookies