Lulu

Hei, hei! Jeg er Lulu!

Jeg antas født i 2018. Jeg er en svært veloppdragen, kjærlighetsfull og forsiktig dame. Jeg ønsker meg voksne mennesker som har hus med hage på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt. Høres dette ut som ditt hjem?

Jeg ble funnet i en kattekoloni og er derfor litt usikker på nye mennesker til å begynne med. Jeg er imidlertid veldig glad i kos, så selv nye mennesker får kos ganske fort de også! Bare pass på å ikke være for brå, ta meg på magen eller å løfte meg. Det synes jeg fortsatt er skummelt. Jeg legger meg på fanget ditt i sofaen og sover gjerne med deg i sengen hvis jeg får lov. Da vekker jeg deg om morgenen ved å male for å få oppmerksomhet!

Jeg er veloppdragen og hopper sjelden opp på bord eller spiser blomster og sånt. I tillegg til kos er jeg også veldig glad i mat. På matfronten har det vært kjedeligere enn på kosfronten. De sier at jeg ikke kan få så mye mat som jeg vil for da spiser jeg for mye. Det synes jeg er tullete, men jaja. Så lenge de koser på meg så er jeg fornøyd! Jeg kan også leke litt om du bruker litt tid på å lære meg leken. Jeg er ikke så glad i bur, men kan overtales med litt tid og – du gjettet det – godbiter.

Har du trygge utemuligheter og plass til en søt Lulu-pus? :cat: Det gjør ingenting om du har en annen pus fra før av. Skriv til DOOA på katt@dooa.no da vel! Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr 1200,-

Personvern og cookies