Lolita

Lolita er en veldig rolig katt på ca 4 år. Hun er vennlig, imøtekommende og trygg. Hun ELSKER å bli kost med – kan gjerne også bli klødd på magen. Hun liker ikke så godt å ligge på fanget, men ligger gjerne ved siden av. Lolita er en katt som liker å være til stede der det skjer og følger gjerne etter dersom man forlater rommet – spesielt hvis det er til kjøkkenet. Da håper hun veldig på at det er noe god mat å få!

Hun kan godt bli med på lek, men er også veldig glad i å slappe av på sofaen eller kikke i vinduskarmen. Hun biter litt hvis leken blir «voldsom». Støvsugeren er litt skummel når den kommer for nær, men tåler det meste av bråk og trekker seg tilbake hvis hun synes det blir for mye nærkontakt eller «herjing».

Lolita hadde i lengre tid vært observert i en hage, etter en tid når hun kom nærmere og de fikk kose med henne oppdaget de flere sår på kroppen hennes og hun klødde intenst på hele kroppen. Trodde først hun hadde lus eller lopper, men det viste seg at Lolita har allergi, men med en sprøyte med kortison hver 3. måned blir dette holdt i sjakk.

Hun passer fint inn hos de fleste familier.

Har du trygge og gode utemuligheter og kunne tenke deg å gi Lolita sitt for-alltid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Personvern og cookies