Lizzy

Hei! Mitt navn er Lizzy, jeg antas å være født i 2010. Jeg er en hittekatt og er omplassert flere ganger, så nå håper jeg at noen vil gi meg et for-alltid-hjem hvor jeg kan få bli resten av livet.
I mitt siste hjem kom det inn en slitsom kattunge, da ville jeg ikke bo her lenger og flyttet inn på et eldrehjem, er jo mer passende det enn å være i den barnehagen det ble i mitt eget hjem, men dessverre fikk jeg ikke lov å bli der, så da ble Dyrebeskyttelsen kontaktet. På bildet mangler jeg pels på halsen, det er bare fordi det er tatt blodprøver da jeg er litt opp i årene, alle prøver var fine.

Jeg er vant til å være ute, så jeg ønsker meg et hjem hvor jeg fortsatt vil ha utemuligheter. Mitt drømmehjem er hos en rolig familie, gjerne med store barn, eller de uten barn som bor på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt nære hjemmet mitt. 🐈

Jeg er en veldig rolig, kosete og sosial katt, som gjerne ligger tett inntil deg i sofaen, noen ganger kan jeg også krype oppi fanget for å få kos, jeg lar meg både løftes og bæres. Jeg liker å være der det skjer, og følger gjerne med på hva du driver med.

Jeg er ikke av de mest lekne, men kan fort komme til å løpe fram og tilbake på gulvet. Kanskje leke med et teppe! Det er litt gøy. Når jeg først lekeslåss så bruker jeg ikke klørne eller tennene mine heller. Jeg er en veldig forsiktig, snill pus.
Pssst: Det skal sies at jeg har brukt klør på armlenet på sofaen, men kloret like gjerne og glad på et teppe lagt over.

Å være inne på rommet om natten er koselig. I fosterhjemmet har jeg hatt som vane å sitte i vinduet, da, og ikke i sengen. Sitter i vinduet og drømmer om hvordan det er å få være ute, for her jeg er nå har jeg ingen utemuligheter.

Jeg tåler det meste, men har opplevd å skvette fort av høy og uforutsigbar barnelek. Derfor hadde et hjem uten små barn vært fint for meg. Heller litt store barn i huset, eller bare de voksne, er du snill.

Å være i bur og kjøre går fint når det skulle være behøves. Jeg er også lett å få inn i buret.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies