Lilly og Zorro

Lilly og Zorro på 6 år er to unike katter med mye personlighet. De er søsken og er veldig glade i hverandre, så de omplasseres sammen.  Kattene kom til oss da eieren deres døde, nå søker de nytt for-alltid-hjem
De er veldig sosiale og kosete. De ønsker seg et for-alltid-hjem hos en rolig familie med enten store barn eller uten barn som kan gi de masse kos og kjærlighet, og som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor de kan få løpe fritt uten og stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet sitt.
Zorro elsker alle mennesker, store som små. Han finner seg i det meste, både å bli løftet og kost på magen. Lilly er litt mer skeptisk til fremmede, hun pleier å gjemme seg når det kommer besøk eller ringer på, men gi henne litt tid, så kommer hun som regel snikende frem for å hilse. Hun har brukt en stund på å bli trygg i fosterhjem, men når hun ble det, viste det seg at hun også syntes det var godt å bli kost på magen.
Begge elsker oppmerksomhet og kos. De liker ikke å ligge på fanget, men ligger gjerne ved siden av deg og maler høyt. De er fryktelig klengete og er alltid i nærheten av fostermor. Rutinen hjemme hos oss har blitt at Lilly ligger ved hodeputen om kvelden og at Zorro har ansvar for vekking, gjerne ved å vaske forstermor litt forsiktig i ansiktet.
De kan fremstå ganske bedagelige, men er også veldig lekne. Favorittleken er papirlapper. Da flyr de over gulvet i full fart. De har aldri ødelagt noe, så du får ha møblene i fred om du har et klorestativ tilgjengelig. Både Lilly og Zorro er veldig pratsomme og slår av en prat med fostermor ved enhver anledning.
Ønsker du/dere å gi disse flotte kattene et nytt hjem og  du/dere tror der kan være denne rette familien, ta kontakt på katt@dooa.no

Kattene er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1000,-

Sist endret 12.12.2020

Personvern og cookies