Lille Løren og Fiona

Lille Løren og Fiona er to nysgjerrige krabater født ca i 2017. Opprinnelig skulle de avlives, men veterinær varslet oss, og vi kunne heldigvis hjelpe. De kommer løpende hver gang de hører fosterfar for å se om det er noe nytt som skjer.

De elsker å utforske og kommer gjerne bortom for å få litt kos før de løper avgårde igjen for å utforske mer. Begge er renslige, kastrerte og ID-merket. Lille og Fiona er veldig glade i å gnage og trenger en plass hvor dette er lov, gjerne med en utegård da de elsker å være ute. Hos fostermor boltrer de seg rundt i 60 m2. Graver, gnager og koser seg. Det ønsker de selvsagt å fortsette med.

Begge to er snille og tamme kaniner 😇 Lille liker til tider å hoppe opp på fanget for å få kos, Fiona er ikke like oppsøkende, men tar gjerne imot kos på hennes premisser. Fiona er sjefen og kan jage litt på Lille innimellom, spesielt før pelletstid. Men like fort igjen blir de bestevenner og ligger inntil hverandre mens de koser seg.

Lille sitt venstre øre henger alltid ned, mens Fiona sitt høyre øret henger ned etter dagshumør 😊 De er to fantastiske kaniner som fortjener kun det beste! ❤

Send en e-post til smadyr@dooa.no dersom du har spørsmål eller ønsker å gi Lille Løren og Fiona et godt hjem.

Sist endret: 07.02.2021

Personvern og cookies