Leslie

Jeg heter Leslie, og jeg har vært i Dyrebeskyttelsen en gang før. Jeg var hjemløs da jeg var kattunge, men heldigvis ble jeg reddet. Jeg ble raskt adoptert, som kattunger ofte blir, og jeg hadde det veldig fint i mitt nye hjem. Dessverre ble det slik at omstendighetene endret seg og matmor ikke kunne ha meg lengre. Med tungt hjerte kontaktet hun Dyrebeskyttelsen, og de tok meg heldigvis tilbake.

Det var utrolig skummelt å komme til Hjelpesenteret. Det bor så mange katter her, og noen er litt bøllete. Jeg gjemte meg så godt jeg kunne, men de tobeinte her er fast bestemt på å vise meg at det ikke er noe farlig. Det er veldig godt når de koser med meg, men jeg syns fremdeles det er skummelt med de andre kattene, selv om det går litt bedre nå. Jeg har til og med turt å være litt ute!

De andre kattene sier at det ikke er så lett for oss sorte katter å få nye hjem, men jeg håper allikevel at det kan komme noen som syns jeg er fin. Jeg er jo glad i mennesker og egentlig veldig kosete, det er bare alle disse andre kattene her som gjør at jeg ikke helt klarer å vise frem mitt egentlige jeg…

Vil du vite mer om Leslie? Ta kontakt på post@dooa.no!

Personvern og cookies