Leo og Orakel

Innekattene Lego og Orakel venter fortsatt på sitt for-alltid-hjem. De var noe engstelige i starten hos fosterhjemmet, men nå er det blitt trygge og sosiale hos fosterhjemmet. Lego og Orakel er 6 år gamle.

De er lekne, kosete og glad i å se på livet utenfor vinduet. De liker best å være sammen med menneskene sine og følger fosterforeldrene rundt i leiligheten. Favorittstedet er i sofaen der de gjerne blir med og se på TV. Lego er litt skvetten, men den som er mest kosete av dem.  Orakel er den som er mest opptatt av fosterforeldrene og prater ofte hvis hun syns hun får litt lite oppmerksomhet. De er til tider veldig lekne og løper rundt etter hverandre etter en liten ball i hele leiligheten. De er snille katter og kommer godt overens med hverandre.

De er litt engstelige for besøkende og gjemmer seg under sofaen når det kommer besøk. Orakel kan noen ganger komme frem og forsiktig hilse på, mens Lego føler seg tryggest under sofaen. De vil trives best i en rolig familie med store barn eller uten barn.

Send en e-post til katt@dooa.no hvis du vil hilse på Lego og Orakel!

Personvern og cookies