Kronprinsen

Jeg HATER å bo sammen med andre katter, jeg vil flytte nå, ikke være her lenger for jeg liker meg ikke. Jeg elsker mennesker og vil ikke dele dem med andre katter. Derfor lager jeg bråk. Det er flere som har fått kjenne potene mine når de har irritert meg, ikke min skyld at de får sår vel. Oppførselen min blir misforstått, jeg er ikke slem bare lei av å dele oppmerksomheten. Jeg hadde en tøff start på livet så derfor trenger jeg et eget hjem uten andre dyr, et kjærlig hjem hvor jeg kan være midtpunktet. Det kan godt bo andre katter i nabolaget bare jeg slipper å dele hjemmet mitt med dem.

Jeg er usedvanlig vakker, jeg er snill og lett å håndtere, ligger gjerne i armkroken og da maler jeg høyt. Jeg liker barn, og de små som kommer på besøk på Hjelpesenteret får masse kos av meg. Jeg stryker meg rundt bena deres og strekker meg så lang jeg er for å komme nære nok. Når det kommer noen for å adoptere katt hopper jeg inn i burene, hver gang blir jeg kastet ut og en av de andre kattene får flytte. Hvorfor velger ingen meg?

Kom og hils på meg så får du se hvor fin jeg er, min fremtidige «eier» kommer til å bli veldig stolt av å bo sammen med et prakteksemplar som meg. Jeg ønsker meg trygge gode utemuligheter, en kjærlig familie, gjerne med barn, og en sorgfri fremtid. Ble du nysgjerrig? Ta kontakt  på post@dooa.no eller tlf 23134545 (man-lør kl 10-18) og avtal en date med meg.

Hvit semi-langhårs katt, avbildet i luftegården.

Personvern og cookies