Kompis

Hei, jeg heter Kompis og antas å være født i 2015. Jeg er en trygg, sosial og leken katt som passer veldig fint inn hos en barnefamilie med både hunder og katter!

Mitt drømmehjem er hos en familie hvor jeg vil få ha en kattevenn, og som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter, hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt. Jeg liker meg særlig godt i sofaen, der lar jeg meg ikke forstyrre av noe som helst.

Jeg liker godt å bli kost med og kan koses over hele meg. Jeg gir deg beskjed når det er på tide med kos ved å gni meg inntil hånden din, og når det er nok gir beskjed ved unngå hånden din.

Jeg liker å sove på rommet ditt om natten, men kan gjerne sove i stuen også, og om dagen blir jeg gjerne med på hjemmekontoret og sover ved siden av deg. Jeg forteller deg gjerne hva jeg gjør og hvor jeg er i løpet av dagen.

 

Kompis er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Kompis, ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for å se flere katter som er klare for omplassering!

Sist endret 15.05.2021

Personvern og cookies