Kitty

Kitty heter jeg, og jeg trenger virkelig et nytt hjem!
I et par år nå har jeg blitt stelt og fått et tak over hodet hos flere snille mennesker. Jeg har bare funnet det skikkelig vanskelig å bli skikkelig, skiiikkelig komfortabel på én plass. For du skjønner: Jeg elsker å utforske verden utenfor, men nå leter jeg etter noen som kan gi meg en sjanse til å bli komfortabel hos dem. For borte er bra, men hjemme er best. Jeg er jo tross alt glad i å være sammen med passerne mine. Likevel har jeg ingen som kan passe på meg nå… Kanskje jeg kan få et hjem hos deg?
Jeg er en ganske avslappet katt. Jeg elsker kos. Liker å bli kost nesten overalt! Magen også. Hvis du vil hadde det vært koselig å få ligge i sengen din også. Jeg er glad i å leke, men blir fort sliten. Jeg kommer ikke til å mase på deg, men elsker å få oppmerksomhet. Jeg vil være rundt deg og bli lagt merke til av deg – kommer faktisk ofte når du roper etter meg.
Pssst: Jeg er virkelig ikke glad i å ligge på fanget, å bli klødd på den lille plassen over halen eller å være rundt støvsugeren.

Jeg er en hunnkatt som er kastrert, chippet og vaksinert. Jeg har stoffskifteproblemer og trenger spesialfór for å få normale nivåer, og omplasseres derfor som innekatt. Ta kontakt med katt@dooa.no hvis jeg kan få en sjanse på et for-alltid-hjem hos deg.

Personvern og cookies