Kaisa og Karmella

Kaisa og Karmella er to søstre som er født i 2018. De passer til en rolig kattevant familie uten små barn. De er sosiale, lekne, kosete og generelt trygge, men kan være litt skvetne for nye ting.

De siste par årene har de bodd på gård, så deres drøm er å få et hjem som er noe i likhet med det de er vant med. Enten på gård eller et hus med hage hvor det er et stykke til naboer og bilvei.

Jeg, Karmella; har semi-lang pels og vakre øyne. Jeg er en veldig rolig og sosial katt som liker å være sammen med menneskene mine. I sofaen ligger jeg gjerne ved siden av deg. Jeg holder deg gjerne med selskap i sengen når du skal sove, når du har sovnet lister jeg meg ut av sengen og finner meg et annet sted å sove.

Jeg er veldig glad i kos og ber gjerne om det, jeg kan koses med overalt, elsker magekos! Prater du til meg, svarer jeg med forsiktige mjau. Meg kan du løfte når som helst, sier fort, men pent i fra om jeg vil ned!

Nye mennesker er skummelt, men det tar ikke lang tid før jeg kommer frem og hilser på.

Jeg, Kaisa; har kort pels og har like vakre øyne som min søster. Jeg kommer til deg når jeg vil ha kos; oftest på kvelden, jeg kan også koses med overalt! Det er også da jeg liker å leke. Jeg kommer gjerne og legger meg i sengen med deg, jeg kan godt ligge nederst og varme tærne dine. Jeg liker å følge med på det som skjer rundt meg, inne som ute.

Når det kommer besøk vil jeg helst studere dem på litt avstand først, men er kjapt frempå for litt kos! Det er ikke mye som skremmer meg, men støvsugeren liker jeg ikke. Du må gjerne løfte meg, men jeg liker meg best med fast grunn under føttene.

Disse to søstrene er forsiktige sjeler med mye kjærlighet å gi til. De gleder seg veldig å komme ut.

Har du gode og trygge utemuligheter og du tror disse to vakre kattene passer inn i ditt liv, kontakt oss på katt@dooa.no

Kaisa og Karmella er chippet, kastrert og vaksinert. Vi tar et adopsjongebyr på kr 1200,- per katt.

Personvern og cookies