Juni

Hei, jeg heter Juni, og Dyrebeskyttelsen Norge antar at jeg ble født i 2019. Da jeg ble funnet i mars, var jeg veldig redd, full av øremidd og veldig tynn.

Jeg er en sosial og kosete katt som ønsker meg et for-alltid-hjem hos noen voksne, rolige mennesker med gode utemuligheter. Store barn og en liten, snill og rolig hund kan jeg sikkert også bli venner med.

Kos og nærhet er det jeg liker aller best,  og jeg ligger gjerne på brystet, fanget eller inntil deg når du jobber, om natten kan jeg komme og legge meg tett inntil ansiktet ditt, bare for kosen sin del.

Du kan klappe og kose meg overalt, magekos er supert! Jeg lar meg både løfte og bære, og bur samt bil er uproblematisk. Jeg leker helst litt rolig og snilt, jeg er ikke så glad i voldsomme bevegelser og oppstyr.

Besøk er hyggelig, jeg kommer og hilser på når jeg er klar. Jeg har stor glede av å titte ut vinduer, det skal bli kjekt å komme ut og bli kjent i nabolaget mitt!

Juni er veldig sosial og kosete, men er fortsatt litt preget av et tøft liv ute. Hun er litt skvetten for raske bevegelser, så hun passer derfor best til en rolig familie uten små barn med utemuligheter. Hun er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Juni, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies