Joe og Luca

Joe og Luca er ett år gamle, kastrerte brødre og ID merket med chip.

Joe er en liten gutt med en stor personlighet! Han prater mye, både til broren sin og hvis han hører en ørliten knitrelyd og mistenker noe godis. Når han vil slappe av, slenger han seg på teppet med ene hofta slengt på siden. Når det kommer nytt høy, danser han rundt og hopper små «popcornhopp»! Han er en spretten type, og elsker å løpe rundt. Han er veldig glad i fleeceteppene, og kan innimellom gni seg inntil dem med kinnet, for så å legge seg godt inni dem. Han spiser gjerne fra hånden, og er glad i kos.

Luca er den litt mer forsiktig typen, men ikke se bort ifra at han vet hva han vil! Han rapper ofte maten ut av Joe sin munn, eller jager broren sin ut av akkurat det huset han vil ligge i. Luca prater også mye, spesielt hvis Joe har gått et sted Luca ikke finner han, da må han på leting. De er veldig avhengig av hverandre, selv om de kan knuffe litt innimellom. Luca ligger gjerne på fanget for litt kos. Han setter også stor pris på fleece teppene, og sovner gjerne under teppet, slik at Joe ikke ser han, og tråkker uvitende over han. Begge gutta drikker vann fra skål, men liker best når det er nytt og kaldt. 😂

De er to marsvin med store personligheter, som trenger å få utfolde seg med god plass. De trenger flere gjemmesteder, og gjerne to matskåler, da de kan begynne å krangle litt om de må dele. Håper det er noen der ute som kan gi dem det de trenger, da de er noen nydelige gutter som fortjener et godt og langt liv.

Ta kontakt med oss på post@dooa.no om du kan gi et godt hjem til brødrene.

Sist endret: 28.12.2020

Personvern og cookies