Jimmi

Hei! Jeg heter Jimmi og er en sosial, kosete, leken og nysgjerrig gutt som antas å være født en gang i 2019. Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem som innekatt hos en rolig familie som vil leke og kose med meg. Har du en aktiv og trygg katt fra før, så er det et pluss, jeg kan muligens og passe til en familie med rolige barn på 10+ da jeg nok synes mindre barn er uberegnelige. Jeg kan også fungere som enekatt, bare du leker og koser med meg hver dag.

Når jeg ble funnet i sommer så var jeg helt avmagret, var så vidt jeg orket å stå oppreist, og ørene mine som var fulle av øremidd, klødde og var vonde. Mennesker syntes jeg var skumle, men jeg var så utmattet at jeg ikke orket å stritte i mot.

Siden jeg fortsatt er en unggutt, elsker jeg å leke. Min favorittleke om dagen er de gule eggene inni kinderegg. Da koser jeg meg helt til den forsvinner under sofaen. Pinne med fjær eller laser er også veldig gøy, spesielt siden jeg da kan leke med de voksne. Her jeg bor nå er det også en annen katt, en snill og forsiktig liten pusefrøken, og jeg vil gjerne leke med henne hele tiden, men jeg er litt for voldsom for henne så hun ser helst at jeg får meg et annet hjem… Jeg vil nok likt å bo med en trygg katt som vil leke like mye som meg.

Jeg er fortsatt litt skvetten og på vakt etter å ha vært hjemløs så lenge. Brå bevegelser og høye lyder er jeg ikke noe glad i! Drar du frem støvsugeren eller mister noe hardt i bakken, så piler jeg kjapt inn i et annet rom – men jeg kommer kjapt tilbake for å se hva som skjer. Jeg synes nye mennesker kan være litt skumle, men når jeg først er blitt kjent med deg, så er jeg totalt hengiven.

Jeg klorer ikke på møbler, men digger klorestativ. Det bruker jeg flere ganger om dagen. Jeg kan finne på å lekebite fingeren din og bruke litt klør for å fange hånden din, men tror at dette er noe jeg vil vokse av meg. Bitingen går ofte over i slikking, så jeg vet at jeg gjør noe som jeg egentlig ikke skal gjøre. Det er derfor viktig at du ikke bruker fingrene eller føttene dine til å leke med meg.

Ellers så snakker jeg ikke noe særlig, men liker at du snakker til meg, da begynner jeg å male, og en sjelden gang kan jeg lage et lite mjau tilbake.

Ørene mine trenger av og til behandling med kortison siden jeg har polypper i ørene (utvekst i øregangen), uten behandling vil jeg få ørebetennelse og det er skikkelig vondt og ubehagelig.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på 1200,-

Tror du at du kan være denne rette familien for meg ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret 07.03.2021

Personvern og cookies