Jasmin

Hei, mitt navn er Jasmin, jeg er ei sosial, kosete leken frøken født i 2018. Jeg passer inn hos de fleste familier. Jeg hater andre katter, så jeg må være eneste katt i huset, det bør heller ikke bo noen katt i nærheten som beveger seg inn på mitt territorie, da jager jeg de langt avgårde!!! Derfor er mitt drømmehjem hos noen som bor litt øde til og som har gode og trygge utemuligheter slik at jeg kan få løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt nære hjemmet mitt, men jeg kan også passe som innekatt, bare du har stor nok leilighet.

Jeg har mye personlighet, elsker oppmerksomhet, og holder meg gjerne i nærheten av deg hele tiden, selv når du skal på do – da kommer jeg løpende for å holde vakt, selv om jeg skulle ligge i dyp søvn. Må jo passe på at du ikke ramler ned i do 😀

Jeg er veldig sosial og elsker å få besøk, er absolutt ikke beskjeden eller redd for nye mennesker. Om jeg har vært hjemme alene, om så bare 1 minutt, blir jeg kjempe glad når du kommer hjem, da kommer jeg løpende og mjauer lykkelig.

Jeg har mye energi til tider, og er glad i å leke, både alene og med mennesker. Jeg er også veldig glad i å ligge på sofaen og slappe av, gjerne på fanget også. På natten er jeg mest fornøyd om hun får sove i sengen med deg så jeg får lurt til meg litt ekstra kos. Når jeg mener det er tid for å stå opp (frokost) kommer jeg og stryker meg veldig forsiktig inntil deg og slikker deg på hånden, og hilser med et lite mjau når du åpner øynene. Jeg er ikke så begeistret og i å bli løftet på, men tolererer det i små mengder.

Jeg er veldig nysgjerrig, og skal gjerne undersøke alt som er, spesielt oppe på kjøkkenbenken og bordet er jeg veldig nysgjerrig på, men fostermor sier jeg ikke får lov, så jeg hopper ned med en gang jeg får beskjed om det.

Jasmin er kastert, ID-merket med chip og vaksinert.
Bor du på et litt avsides sted med trygg og gode utemuligheter eller har en stor leilighet og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 07.02.2021

Personvern og cookies