Jansson

Hils på Jansson!

Vakre Jansson Gøteborg kom fra Sverige som blindpassasjer på en trailer. Han ble skadet da traileren skulle tømmes, men er nå helt frisk og ser etter sitt for-alltid-hjem hos en kattevant familie med litt større barn.

Jansson bodde landlig til i nærheten av en stall, så store trygge uteområder er noe han nok vil trives best med. Jansson er snill, leken, kosete og avslappet, og ønsker å være den eneste katt i hjemmet.

Han lar seg ikke vippe av pinnen for noe, men støvsugeren bråker for mye til at han gidder være med når den settes i arbeid. Ellers er han stort sett i nærheten av menneskene sine.

Han vil gjerne sove i sengen din, men vil helst kunne gå litt til og fra. Jansson er glad i å leke med fiskestangen, da slenger han seg som regel på gulvet og fanger fjæren liggende på rygg, ofte er alle klørne ute og han biter i fangsten av hjertens lyst.

Hvis du kaster baller galopperer han med høy og lykkelig hale etter dem. Han kan også sentre baller frem og tilbake. Du kan klappe Jansson over det hele, men ligge i fanget ditt er ikke noe han velger å gjøre. Han ligger gjerne i sofaen tett i tett med deg.

Du kan både løfte og bære ham, men han vil helst ha potene på fast grunn. Han er ikke så glad i å være i bur og ditto bilturer, så det gir han klar beskjed om!

Jansson ser etter sitt for-alltid-hjem hos en kattevant familie, gjerne med større barn. Han trenger store, trygge uteområder hvor han kan ferdes uten fare for liv og helse. Jansson er kastrert, ID-chippet og vaksinert.

Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Tror du at ditt hjem kan være det rette for Jansson, ta kontakt på katt@dooa.no

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/omplassering/katt/

Sist endret 10.06.2021

Personvern og cookies