Ingrid

Jeg heter Ingrid, og er en vakker, liten dame på 12 år (med helse som en 5-åring) som elsker kos og oppmerksomhet. Jeg er nysgjerrig og liker å utforske nye steder, samtidig som jeg lett blir glad i folk og er veldig kjælen. Jeg kan være litt skeptisk de første dagene i nytt hjem, men det tar ikke mange dagene før jeg sover i fotenden og hopper opp i sofaen for å få kos.

Jeg er aktiv og elsker å være ute å se på fugler, og å leke med pakketråd- selv om jeg er 10 år er jeg nemlig ganske så leken! Jeg er også veldig pratsom, og kan ha lange samtaler med mennesker om de lager «kattelyder» til meg.

Jeg er renslig og er veldig opptatt av at den nydelige pelsen er stelt fra topp til tå. Men jeg er ikke glad i høye lyder og raske bevegelser, da gjemmer jeg meg fort under nærmeste sofa! Jeg bruker ikke lang tid på å bli trygg på et nytt sted, er lydig, og skjønner fort på fostermor sin stemme hva jeg får lov til eller ikke.

Jeg elsker å være ute og å jakte, og er en ganske habil jeger, så smådyrene i nabolaget må passe seg for meg!

Kort oppsummert er jeg en veldig kosete og aktiv søtnos som gjerne vil ha et hjem med masse kjærlighet. I fosterhjemmet får jeg lov til å være ute, og jeg elsker å være ute, og inne. Her har jeg katteluke så jeg gjør som jeg vil. Men dessverre kan ikke fostermor beholde meg.

Jeg har nylig fått full helsesjekk av nyrer, lever og røntgen for å sjekke forkalkninger etc, bestod denne testen med glans. Så selv om jeg er 12, så har jeg helse og fysikk som en 5-åring!

Har du gode og trygge utemuligheter og vil gi Ingrid sitt for-alltid hjem ta kontakt på katt@dooa.no. Ingrid omplasseres fra fosterhjem som bor sentralt i Oslo. Hun er kastrert, id-merket og fulgt opp med vaksiner.

Personvern og cookies