Igor (Reservert!)

Hils på barske Igor 🤩 Han er en voksen Skjeggagam antatt født våren 2017. Han kom til oss etter å ha blitt funnet alene på en strand i Oslo.

Han er en ung og vilter fyr og vil helst et sted der det ikke er andre agamer da han er vant til å være alene. Igor er blitt veldig hånd tam i fosterhjem.

Igor er ikke ferdig utvokst enda. Han kan fort bli opp mot 20 cm lenger med nok mat og god plass. Han har begynt å jakte på egenhånd og favoritt er sirisser og gresshopper.  Han er også glad i frukt og grønt og da spiser han best når det blir servert ved å holde maten foran han. Igor foretrekker også at det sprayes vann inn i terrariet. Han er ikke så flink til å drikke, men veldig glad i å bade og suger til seg vann gjennom huden 🛁 Han bader 1 gang i uken og det bør han fortsette med i nytt hjem.

Som agamer flest har han det best i terrariet og håndtering bør begrenses. I terrariet føler han seg trygg, har det varmt og godt og får UV-lyset sitt.

Skjeggagamer er svært animerte små krabater, og har mange forskjellige atferder de gjør for å signalisere noe. De nikker, vinker og vifter med halen 😃 De er svært aktive trenger stor plass for alle sine aktiviteter som graving, klatring, en varm og en kald del i terrariet.

Igor er utrolig majestetisk og vakker med masse personlighet 👑 🥰

Ønsker du å komme i kontakt med Igor så send en epost til smadyr@dooa.no

Personvern og cookies