Hugo

Mitt navn er Hugo (født i 2019). Jeg trenger et permanent hjem med gode utemuligheter. Ikke et innestengt hjem eller et uteområde hvor jeg må uroe meg over skumle biler og den slags.  Også trenger jeg noen som kan leke med meg. Noen små eller store barn, kanskje? Kanskje andre katter? Jeg trenger ikke leke med en hund, men jeg kan godt bo med en. Hvis du har noen som kan leke med meg, og gode utemuligheter, så har du kanskje det rette hjemmet.

De tre første ukene jeg var hos fosterfamilien min var jeg utmattet. Jeg gjorde lite ut av meg, annet enn å sove og be om kos. Snill og rolig. Ikke brukte jeg stemmen heller. Men nå har jeg kviknet til!

Jeg er fremdeles den samme veloppdragne meg, men nå er jeg en liten ramp i tillegg! Jeg har masse energi i meg. Jeg elsker å løpe, leke for meg selv, men også leke med andre.

Jeg er ikke av de mest pratsomme, men maler fort. Alt som skal til er at vi er sammen, så maler jeg. Det er derfor jeg gleder meg så masse til å komme ut, skjønner du! Det er så fint å være del av en familie. Å få være med der det skjer. Du vil ha like mye glede som meg av å ha meg i hus; Jeg er en utrolig snill og god katt som har masse å gi!

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Jeg må ha gode utemuligheter og folk som kan både leke med meg, samt gi meg ro når det trengs. Har du dette og du ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem? Kontakt katt@dooa.no

Personvern og cookies