Heidi & Hassi

Hils på Heidi og Hassi!

Dette er to helt utrolig artige kaniner som kommer til å gjøre den riktige familien helt betatt!

De er intelligente og fulle av personlighet, og ender opp i trøbbel på daglig basis. De og har et repertoar av gøyale pek og fanterier, og det er derfor lett å forelske seg i dem.

De stjeler maten din og løper av gårde med den, detter oppi søpla i et forsøk på å snike ut noe velduftende derfra og dytter deg så hardt at du skvetter når de vil ha kos eller synes du skal flytte deg!
De blir helt ville når det skjer noe, hva som helst (foruten fremmede og barn, det er ikke så kult). De elsker å utforske, krype, snike, gnage, hoppe, løpe og er generelt eksperter på å makulere, destruere og tilintetgjøre.
I tillegg er de også interiørdesignere og har sterke meninger om hvor alle møbler og annet inventar skal stå. Kan det flyttes på vil Hassi garantert gjøre det!
De vil ha stor glede av å være utekaniner. Heidi kan være veldig territoriell og selv om hun er dotrent kan hun fort markere kun for å provosere.
Heidi elsker kos, men sier ifra når det er nok. Hun er det største matvraket, og kunne sikkert spist biff om hun fikk tak i det. Man må passe alt som er farlig for små kaninmager. Heidi krever et barnefritt hjem.
Hun fra et hjem som kjøpte henne som levende kosebamse til barnet sitt. Hun hadde det nok ikke helt greit og har forståelig nok blitt svært aggressiv som følge av dette.

Hassi får særdeles mye skryt av veterinær for å ha et prakteksemplar av tenner og jeksler og kunne vært modell i veterinærundervisning. Derimot er han svært lite opptatt av mennesker, men kommer en gang i blant for å henge rundt.

Best av alt liker han å ligge langflat i rare posisjoner under bord, i pappesker og andre fine skjulesteder. Han er først ute til å utforske nye områder, og er generelt tøff når han stoler på at han ikke blir tatt på.

Han er svært kresen, men liker de vanligste godsakene som milde urter og noen søte bær og grønnsaker. Han har et tydelig kroppsspråk (som vi håpet Heidi ville lære) og setter seg bastant med ryggen til dersom man gjør noe som strider imot hans meninger, som for eksempel å se på han til feil tid (for en frekkhet 😤).

Han har noen fjoner med langt hår her og der som må klippes. Dette er tortur, og han kan gjerne furte i noen dager etter klipp. Heidi, på den andre siden, kan kjøpes for nesten hva som helst spiselig.

Ellers spiser og sover de mye slik som kaniner pleier. Fulle av bøll, men også både sære og litt skvetne.

Heidi er født i 2017 og Hassi  2018. Begge bestått helsesjekk med glans!

De er kastrert og ID-merket med chip. Har du et godt hjem til Heidi & Hassi?

Send en e-post til smadyr@dooa.no

Personvern og cookies