Hazel og Fiver

De gode vennene ble funnet ute ved skummel vei og ønsker seg nå fast bopel. Akkurat slik som navnene de har fått fra kaninene i Watership Down. De er begge nysgjerrige, men Hazel  (jente sort/hvit) kan være litt mer skvetten av enkelte lyder. Fiver (gutt, sort) er tryggere og aksepterer mer når man må håndtere de. Han liker å bli klappet over alt. Når han har tid 😀

Hazel ikke alltid er like enkel. Hun er en bestemt dame med sterke meninger 😆 Det viser hun ved å småbiter i sko eller løpe rundt bena dine. Hun er rett og slett en sjarmerende ramp. Hun liker kos rundt ørene og nakke området. Eventuelt forsiktig over hodet og på kinnet. På ryggen synes hun ikke er noe stas. 

De bør komme til noen voksne, eller et hjem med barn over 12 år som er vandt med dyr/kaniner. De bor nå i et eget stort kanin rom med tilgang til stort uteområdet som de elsker 🥰 Det ønsker de fortsette med.

Hazel og Fiver er estimert født i juni ca 2018. Begge kastrert og ID merket med chip. De omplasseres sammen og du kan ta kontakt på smadyr@dooa.no for mer informasjon.

Personvern og cookies